Θέλετε να χρησιμοποιήσετε το φορητό σας υπολογιστή και δε λειτουργεί το πληκτρολόγιο? Υπάρχει λύση!

Computer Net Solutions - δε λειτουργεί το πληκτρολόγιο

Αν δε λειτουργεί το πληκτρολόγιο του laptop εμπιστευτείτε τους ειδικούς της Computer Net Solutions

Το πληκτρολόγιο είναι ένα αρκετά ευαίσθητο σημείο του laptop αφού χρησιμοποιείται συνέχεια. Η σκληρή χρήση στην οποία υποβάλλουμε καθημερινά το φορητό υπολογιστή μας έχει ως συνέπεια να εμφανίζονται κάποιες φορές προβλήματα δυσλειτουργίας στο πληκτρολόγιο παρεμποδίζοντας τη δουλειά μας. Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα είναι να εμφανίζονται άλλοι χαρακτήρες από αυτούς που πληκτρολογείτε, να πατάτε τα πλήκτρα και αυτά να μην υπακούν ενώ σε μια πιο σοβαρή περίπτωση μπορεί να έχει αποκολληθεί κάποιο πλήκτρο.

 

Πολλοί είναι οι παράγοντες που μπορεί να ευθύνονται για τα προβλήματα αυτά. Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι για τους οποίους δε λειτουργεί το πληκτρολόγιο ενός φορητού υπολογιστή είναι η φυσιολογική φθορά λόγω παλαιότητας, κακή σύνδεση μεταξύ του πληκτρολογίου του laptop και της μητρικής κάρτας, σκόνη ή βλάβη από υγρά που μπορεί να έχουν πέσει στο πληκτρολόγιο και τέλος να υπάρχει από κατασκευής του κάποιο πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση που δε λειτουργεί το πληκτρολόγιο δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε γιατί η Computer Net Solutions έχει τη λύση.

Προσωρινά αν έχετε μπορείτε να συνδέσετε ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο για να κάνετε τη δουλειά σας. Αυτό όμως δεν αποτελεί μόνιμη λύση καθώς έτσι χάνεται η φορητότητα του υπολογιστή σας. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να βρεθεί μια πιο ουσιαστική λύση.

Computer Net Solutions - δε λειτουργεί το πληκτρολόγιο

Σε περίπτωση που το πρόβλημα δεν είναι η αποκόλληση κάποιου πλήκτρου το πρώτο πράγμα που  θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε να καθαρίσετε το πληκτρολόγιο αν είστε εξοικειωμένοι με τέτοιου είδους διαδικασίες. Σε κάθε άλλη περίπτωση καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό, ο οποίος θα μπορέσει να διαγνώσει το πρόβλημα και να επιδιορθώσει τη βλάβη σε περίπτωση που δεν είναι μόνο η σκόνη που την προκαλεί και να προβεί σε πιθανή αντικατάσταση του πληκτρολογίου ή επανατοποθέτηση των ξεκολλημένων πλήκτρων αποκαθιστώντας έτσι πλήρως τη λειτουργικότητα του πληκτρολογίου.