Εγκατάσταση Λειτουργικού Συστήματος στο laptop.com.gr!

Επαναφέρετε τον υπολογιστή σας στην εργοστασιακή του κατάσταση, και πετύχετε τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις με μια φρέσκια εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος σε ένα κατάστημα laptop.com.gr

Εγκατάσταση Λειτουργικού ΣυστήματοςΜε δυνατότητα επιλογής!
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο λειτουργικό σύστημα που είχε κατά την αγορά του το μηχάνημα σας, ή κάποια αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού σας.
Αξιόπιστα & Οικονομικά:

Οι τεχνικοί της αλυσίδας μας κατέχουν τεράστια εμπειρία στην εγκατάσταση και παραμετροποίηση λειτουργικών συστημάτων. Συζητήστε με τον τεχνικό μας τη χρήση που κάνετε με τον υπολογιστή σας και το προσωπικό μας είναι σε θέση να σας προτείνει το κατάλληλο λειτουργικό σύστημα για τις ανάγκες σας.
Ειδικές Παραμετροποιήσεις Συστήματος:
Αν η ασχολία σας απαιτεί κάποιες επιπλεόν παραμετροποιήσεις στο λειτουργικό σύστημα οι τεχνικοί μας έχουν τη λύση! Αν είστε Gamer, Φωτογράφος, Γραφίστας, Μηχανικός, Μουσικός, Παραγωγός ή DJ, Προγραμματιστής, συζητήστε με τον τεχνικό μας τις βελτιστοποιήσεις που μπορούν να γίνουν στο σύστημα σας ώστε να προσαρμοστεί ανάλογα!

Εγκατάσταση Λειτουργικού Συστήματος και Σχετικές Εργασίες

Εγκατάσταση Λειτουργικού Συστήματος

 

Κόστος 25-35€

Η εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος περιλαμβάνει format της συσκευής, καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού, εγκατάσταση των απαραίτητων προγραμμα΄των οδήγησης (drivers) και εγκατάσταση λογισμικού antivirus.

Backup Αρχείων

Κόστος από 15€
Το κόστος εξαρτάται από την κατάσταση του υπολογιστή (αν είναι λειτουργικός ή έχει “κρασάρει”), το μέγεθος του αντιγράφου ασφαλείας και το μέσο αποθήκευσης που θα επιλέξετε.

4 Λόγοι για να εγκαταστήσετε το λειτουργικό σας στο laptop.com.gr

Τεχνογνωσία

Οι επισκευαστές μας είναι διπλωματούχοι ηλεκτρονικοί & τεχνικοί υπολογιστών και έχουν πολυετή εμπειρία σε επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών. Η αλυσίδα laptop.com.gr είναι από τους που ασχολήθηκαν με τεχνικές όπως το reballing και το reflow.

Εγγύηση

Όλες οι επισκευές μας καλύπτονται από τουλάχιστον 3 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας από την laptop.com.gr, με τις περισσότερες επισκευές να καλύπτονται από 6 μήνες εγγύηση. Επιπλέον όλα τα ανταλλακτικά μας καλύπτονται από την εγγύηση του κατασκευαστή τους.

Ταχύτητα Επισκευής

Οι περισσότερες επισκευές πραγματοποιούνται αυθημερόν (εφόσον υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού). Στην αλυσίδα laptop.com.gr φροντίζουμε να έχετε στα χέρια σας τη συσκευή σας το συντομότερο δυνατόν.

Κόστος

Η laptop.com.gr διατηρεί τις τιμές στα πιο χαμηλά επίπεδα τις αγοράς!
Επίσης στο laptop.com.gr μπορείτε να επίλεξετε μέσα από μια πληθώρα ανταλλακτικών, αυθεντικών ή συμβατών, καινούριων ή μεταχειρισμένων.