Επισκευή Μητρικής Πλακέτας οικονομικά και με εγγύηση καλής λειτουγίας μόνο στην Computer Net Solutions!

Η Computer Net Solutions με την 15ετή εμπειρία της, την υψηλή τεχνογνωσία και τον εξειδικευμένο εξοπλισμό μπορεί να πραγματοποιήσει επισκευή μητρικής πλακέτας στο φορητό σας υπολογιστή. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε χαλασμένο ή καμένο chipset της μητρικής πλακέτας χωρίς να υποχρεωθείτε να αντικαταστήσετε όλη τη μητρική πλακέτα.

Computer Net Solutions - Laptop Repair

Επισκευή Μητρικής Πλακέτας

Η Computer Net Solutions μπορεί να πραγματοποιήσει δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο ώστε να διαπιστωθεί αν η μητρική πλακέτα σας μπορεί να επισκευαστεί. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επισκευή της πλακέτας σας, μπορούμε να την αντικαταστήσουμε με καινούρια.

Οι βλάβες στη μητρική πλακέτα (motherboard) του φορητού υπολογιστή είναι μια από τις πιο σοβαρές περιπτώσεις βλάβης. Η έλλειψη τεχνογνωσίας και εξοπλισμού σε πολλά επισκευαστικά κέντρα στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να υποχρεώνουν τους ιδιοκτήτες των φορητών υπολογιστών να αντικαταστήσουν ολόκληρη την πλακέτα αυξάνοντας έτσι πολύ το κόστος επισκευής καθιστώντας το πολλές φορές ασύμφορο. Ειδικά στις περιπτώσεις που ο υπολογιστής είναι πιο παλιός τότε η πιθανότητα επισκευής μειώνεται σημαντικά.

Η Computer Net Solutions μπορεί να δώσει τη λύση!

Με την τεχνογνωσία και το ειδικά εξοπλισμένο εργαστήριο της η Computer Net Solutions μπορεί  να επέμβει στην ίδια μητρική πλακέτα, αντικαθιστώντας οποιοδήποτε χαλασμένο ή καμένο chipset, επισκευάζοντας την χωρίς να υποχρεωθείτε να την αντικαταστήσετε ολόκληρη. Με αυτό τον τρόπο είναι δυνατή η επισκευή μητρικής πλακέτας με μικρό κόστος, ακόμα και σε πιο παλιούς υπολογιστές. Ακόμα και στην περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επισκεύη της ίδιας μητρικής, η Computer Net Solutions μπορεί να σας προτείνει άλλες δυνατότητες επισκευής ή ακόμα και αντικατάστασης όλου του φορητού σας υπολογιστή.

Μη χάνετε χρόνο! Ελάτε σήμερα στο εργαστήριο της Computer Net Solutions για έναν δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο στον υπολογιστή σας!