Επισκευή Laptop αφού λήξει η εγγύηση

Τώρα ο φορητός υπολογιστής σας αν χαλάσει δεν είναι ακόμα ένα αντικείμενο για την ανακύκλωση…
Στην εταιρία μας μπορείτε να το επισκευάσετε. να το πουλήσετε, ή να το ανταλλάξετε. Ακόμα κι αν είναι σπασμένο ή χαλασμένο θα βρείτε όλα τα ανταλλακτικά που χρειάζεται, όπως οθόνη, inverter, μητρική πλακέτα, μπαταρία, σκληρό δίσκο, οπτικό μέσο (CD-RW – DVD Combo, DVD-RW)
Επίσης ακόμα κι αν ο υπολογιστής είναι παλιός και δεν υπάρχουν ανταλλακτικά στην Computer Net Solutions έχουμε τη λύση!
Η 15ετής πείρα μας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τα εξειδικευμένα εργαλεία και μηχανήματα του εργαστηρίου, μας δίνουν τη δυνατότητα να επισκευάσουμε parts του υπολογιστή ακόμα κι όταν είναι βρεγμένα ή σπασμένα! Και όλα αυτά σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Επικοινωνήστε μαζί μας για Δωρεάν Έλεγχο του Υπολογιστή! Η Επισκευή Laptop ποτέ δεν ήταν τόσο έυκολη!

Δωρεάν Έλεγχος
Η εταιρία μας σας παρέχει τη δυνατότητα να κάνετε δωρεάν έλεγχο στο φορητό σας υπολογιστή. Ο δωρεάν έλεγχος πραγματοποιείται στο κεντρικό μας εργαστήριο και είναι απαραίτητη η παράδοση και παραλαβή του μηχανήματος από εσάς. Ο δωρεάν έλεγχος δε συνδυάζεται με την υπηρεσία τεχνικού κατ’οίκον ή με την παραλαβή-παράδοση μηχανήματος στο χώρο σας. Μετά την ολοκλήρωση των διαγνωστικών, ο τεχνικός μας επικοινωνεί μαζί σας για τη διάγνωση της βλάβης και για να σας ενημερώσει για το κόστος και το χρόνο της επισκευής, αν αυτή είναι εφικτή.
Επισκευές Η/Υ
Όλες μας οι επισκευές καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 3 μηνών. Κατά την επισκευή του μηχανήματος είναι πιθανή η επιδιόρθωση του χαλασμένου part ή αντικατάσταση του. Στην περίπτωση που είναι αναγκαία η αντικατάσταση θα ενημερωθείτε από τον τεχνικό μας για τις δυνάτοτητες που σας παρέχονται και περιγράφονται παρακάτω στην ενότητα των ανταλλακτικών.
Αγορές – Ανταλλαγές

Σε περίπτωση που μετά τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι δεν είναι δυνατή η επισκευή του μηχανήματος, ή απλά δεν επιθυμείτε την επισκευή του μηχανήματος είναι δυνατή η αγορά του από την πλευρά μας. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής με κάποιον ανακατασκευασμένο φορητό υπολογιστή.
Η Computer Net Solutions κάνει την επισκευή laptop εκτός εγγύησης εύκολη και προσιτή…
Ανταλλακτικά Η/Υ
Ανάλογα με τη βλάβη, την παλαιότητα του μηχανήματος και πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης καινούριων ανταλλακτικών αντιπροσωπείας (γνήσια), καινούριων ανταλλακτικών after market (συμβατών), ή μεταχειρισμένων ανταλλακτικών (γνήσια ή συμβατά).
Αγορές – Ανταλλαγές
Για αγορά ή ανταλλαγή φορητού υπολογιστή είναι απαραίτητη η πρωτότυπη, αρχική απόδειξη αγοράς και το μηχάνημα να είναι αγορασμένο από Ελληνικό κατάστημα στο όνομα του πελάτη.