Επισκευή MacBook Air αξιόπιστα και οικονομικά στο laptop.com.gr!

Η αλυσίδα laptop.com.gr είναι μία από τις λίγες αλυσίδες επισκευής υπολογιστών που ειδικέυονται στην Επισκευή MacBook Air μηχανημάτων. Όλες οι επισκευές μας συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 3-6 μηνών, ενώ όλα τα ανταλλακτικά καλύπτονται από την εγγύηση του εκάστοτε κατασκευαστή.

Επισκευή MacBook Air by laptop.com.gr

Επισκευή MacBook Air by laptop.com.gr

laptop.com.gr σημαίνει εξειδίκευση!
Η σειρά Macbook Air της Apple αποτελεί μια από τις πιο απαιτητικές σειρές ηλεκτρονικώμ υλπολογιστών σε επίπεδο επισκευών. Τα περισσότερα μέρη είναι ενσωματωμένα στη μητρική πλακέτα για μείωση του μεγέθους με αποτέλεσμα οι περισσότερες επισκευές να απαιτούν την εξειδίκευση σε επισκευές πλακετών.
Σε αυτό το σημείο η αλυσίδα laptop.com.gr υπερτερεί του ανταγωνισμού καθώς ήταν ένα από τα πρώτα επισκευαστικά κέντρα που ασχολήθηκαν με τις τεχνικές του reballing και του reflow.

Ταχύτητα στην επισκεύη!
Το δίκτυο καταστημάτων μας διατηρεί stock από αυθεντικά και συμβατά ανταλλακτικά για τις συνηθέστερες βλάβες! Οι περισσότερες επισκευές πραγματοποιούνται αυθημερόν ώστε να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη στο μικρότερο δυνατό χρόνο.

Αξιόπιστα & Οικονομικά:
Τα καταστήματα laptop.com.gr έχουν εμπειρία επισκευών σε MacBook Air από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας ττης σειράς. Μέσα από συνεχή έρευνα και δοκιμές βρίσκονται στη θέση να σας προτείνουν τα καλύτερα after market ανταλλακτικά, ώστε να επιδιορθώσετε το μηχάνημα σας στην καλύτερη δυνατή τιμή χωρίς να κάνετε κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα και τη λειτουργικότητα του. Επίσης με ένα δίκτυο που πλέον μετρά 13 επισκευαστικά κέντρα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανταλλαγής υπολογιστών είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα επισκευής με μεταχειρισμένα αυθεντικά ανταλλακτικά Apple. 
Στα καταστήματα laptop.com.gr μπορείτε να επισκευάσετε τις περισσότερες βλάβες που θα παρουσιαστούν στο μηχάνημα σας. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές από τις επισκευές που αναλαμβάνουν τα καταστήματα μας με τις ενδεικτικές τιμές επισκευής.
Σημείωση: ο τιμοκατάλογος είναι ενδεικτικός και αναφέρεται σε περιπτώσεις όπου δε θα εντοπιστεί κάποιο επιπλέον πρόβλημα από τη συγκεκριμένη εργασία συντήρησης. 

Επισκευή MacBook Air

Καθαρισμός Συσκευής

Κόστος 50€
Δώστε μια νέα πνοή στο μηχάνημα σας με την πιο απαραίτητη εργασία συντήρησης.
Η εργασία περιλαμβάνει άνοιγμα της συσκευής και καθαρισμό εσωτερικά από σκόνες και αντικείμενα που εμποδίζουν την ομαλή ροή του αέρα και οδηγούν σε υπερθέρμανση. Σε περιπτώσεις που είναι απαραίτητο γίνεται αλλαγή της θερμοαγώγιμης πάστας.

Επιδιορθωση Λογισμικου

Κόστος 60€
Σας δημιούργησε πρόβλημα κάποια αυτόματη ενημέρωση του λειτουργικού; Εγκαταστήσατε κάποια εφαρμογή και δεν έχει τη συμπεριφορά που θα θέλατε; Το λειτουργικό σας δεν αποκρίνεται όπως θα έπρεπε;
Κανένα Πρόβλημα!
Οι τεχνικοί του laptop.com.gr είναι στη διάθεσή σας για να επιδιορθώσουν το λειτουργικό και να επαναφέρουν τοπ μηχάνημα σας στην επιθυμητή κατάσταση.

Αναβάθμιση Λογισμικού

Κόστος 30€
Αναβαθμίστε το Mac OS με τη βοήθεια των έμπειρων τεχνικών μας.

Επανεγκατάσταση Λογισμικού

Κόστος 50€
Θέλετε να κάνετε καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού Mac OS; Αποφασίσατε να πουλήσετε το μηχάνημα σας και θέλετε να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις; Αντιμετωπίζετε κάποια ασυμβατότητα και θέλετε να γυρίσετε σε προηγούμενη έκδοση του λειτουργικού;
Αφήστε τους τεχνικούς του laptop.com.gr να εγκαταστήσουν από την αρχή το λειτουργικό σας σύστημα, επαναφέροντας τον υπολογιστή σας στην εργοστασιακή του κατάσταση.

Εγκατάσταση Προγραμμάτων

Κόστος 20€
Είστε νέος στο μαγικό κόσμο του Mac OS; Οι τεχνικοί του laptop.com.gr είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα προγράμματα που θα αυξήσουν την παραγωγικότητα σας και μαζί θα εγκαταστήσετε και θα παραμετροποιήσετε τα απαραίτητα προγράμματα στον υπολογιστή σας.

Αντικατάσταση Πληκτρολογίου

Κόστος 100-150€
Αντικαταστήστε το πληκτρολόγιο σας με ένα καινούριο αυθεντικό πληκτρολόγιο της Apple ή με κάποιο συμβατό πληκτρολόγιο τρίτου κατασκευαστή. Ρωτήστε το επισκευαστικό κέντρο της επιλογής σας για διαθεσιμότητα σε μεταχειρισμένα αυθεντικά ανταλλακτικά Apple.

Αντικατάσταση Οθόνης

Κόστος: 250-300€

Για όλα τα μοντέλα υπάρχουν διαθέσιμες καινούριες οθόνες αυθεντικές Apple & Συμβατές τρίτων κατασκευαστών. Ανάλογα με το επισκευαστικό κέντρο της επιλογής σας υπάρχουν διαθέσιμες και μεταχειρισμένες αυθεντικές οθόνες Apple. Οι καινούριες οθόνες καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας του κατασκευαστή, ενώ οι μεταχειρισμένες οθόνες καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας laptop.com.gr

Αντικατάσταση Μπαταρίας

Κόστος: 100-150€
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα συμβατών μπαταριών για το μηχάνημα σας.
Οι επιλογές περιλαμβάνουν:

  • Αυθεντική μπαταρία αντικατάστασης Apple
  • Μεταχειρισμένη μπαταρία Apple (όλες οι μεταχειρισμένες μπαταρίες έχουν περάσει τους απαραίτητους ελέγχους και η χωρητικότητα τους βρίσκεται σε ποσοστό μεγάλυτερο από 90% της αρχικής)
  • Συμβατή μπαταρία τρίτου κατασκευαστή.

4 Λόγοι για να εμπιστευτείτε το εξειδικευμένο Service του laptop.com.gr

Τεχνογνωσία

Οι επισκευαστές μας είναι διπλωματούχοι ηλεκτρονικοί & τεχνικοί υπολογιστών και έχουν πολυετή εμπειρία σε επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών. Η αλυσίδα laptop.com.gr είναι από τους που ασχολήθηκαν με τεχνικές όπως το reballing και το reflow.

Εγγύηση

Όλες οι επισκευές μας καλύπτονται από τουλάχιστον 3 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας από την laptop.com.gr, με τις περισσότερες επισκευές να καλύπτονται από 6 μήνες εγγύηση. Επιπλέον όλα τα ανταλλακτικά μας καλύπτονται από την εγγύηση του κατασκευαστή τους.

Ταχύτητα Επισκευής

Οι περισσότερες επισκευές πραγματοποιούνται αυθημερόν (εφόσον υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού). Στην αλυσίδα laptop.com.gr φροντίζουμε να έχετε στα χέρια σας τη συσκευή σας το συντομότερο δυνατόν.

Κόστος

Η laptop.com.gr διατηρεί τις τιμές στα πιο χαμηλά επίπεδα τις αγοράς!
Επίσης στο laptop.com.gr μπορείτε να επίλεξετε μέσα από μια πληθώρα ανταλλακτικών, αυθεντικών ή συμβατών, καινούριων ή μεταχειρισμένων.