Νέο υπερσύγχρονο επισκευαστικό κέντρο με ανεξάρτητο χώρο εκπαιδεύσεων στο κατάστημα Κυψέλης!

Το νέο κατάστημα της Κυψέλης σηματοδοτεί την έναρξη νέας εποχής για την αλυσίδα laptop.com.gr και για το χώρο των επισκευών ηλεκτρονικών συσκευών γενικότερα!

Ο νέος μας χώρος βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στην περιοχή της Κυψέλης, στην οδό Κυψέλης 22 και αποτελεί την οπτικοποίηση του οράματος της αλυσίδας μας.

Υπερσύγχρονος εξοπλισμός!

Η αλυσίδα μας διατηρεί stock ανταλλακτικών για τις πιο εμπορικές συσκςυές ώστε να επιταχύνει τη διαδικασία επισκευής προς όφελός σας!

Η αλυσίδα μας διατηρεί stock ανταλλακτικών για τις πιο εμπορικές συσκςυές ώστε να επιταχύνει τη διαδικασία επισκευής προς όφελός σας!

Το εργαστήριο επισκευών δημιουργήθηκε με χρήση μόνο των καλύτερων μηχανημάτων! Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός συμβάλει στην ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών και στο καλύτερο αποτέλεσμα για τις συσκευές σας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας εφαρμόζουν τις τελευταίες τεχνικές και μπορούν να φέρουν εις πέρας επισκευές που μέχρι πρόσφατα δε φάνταζαν δυνατές, προσφέροντας ταυτόχρονα εγγύηση καλής λειτουργίας εμτά την επισκευή!

Ανεξάρτητος εκπαιδευτικός χώρος!

Τα προγράμματα εκπαίδευσης τεχνικών έχουν μεγαλύτερη απήχηση από ποτέ! Ήταν υποχρέωση μας να προσφέρουμε στους νέους εκπαιδευόμενους τον καλύτερο δυνατό χώρο για να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους. Παράλληλα δίνει την ευκαιρία στην αλυσίδα μας να εισάγει νέα προγ΄ραμματα εκπαίδευσης σε προχωρημένες τεχνικές επισκευών, ανεξάρτητα προγράμματα επισκευής φορητών συσκευών και εξειδικευμένα σεμινάρια!

 

laptop.com.gr Κυψέλης
Κυψέλης 22, 11361, Κυψέλη
6948 408750 – 6948 367701 – 213 0425003

Επισκευθείτε το νέο μας κατάστημα και ελάτε να γνωριστούμε από κοντά!