Σύνδεση ηχοσυστήματος με το pc ή το laptop μέσα σε λίγα βήματα!

 

Αν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που που χρησιμοποιούν τον υπολογιστή τους για να βλέπουν ταινίες ή αυτών που τους αρέσει να παίζουν παιχνίδια στον υπολογιστή και θέλουν να ζουν την εμπειρία στο 100% ή είναι λάτρεις της μουσικής και δε συμβιβάζονται σε θέματα ποιότητας όταν ακούν μουσική από τον υπολογιστή τους ήρθε η ώρα να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του ηχοσυστήματός σας ώστε να απολαμβάνετε από το pc ή το laptop σας τέλειο ήχο.

Οι ειδικοί της Computer Net Solutions σας παρουσιάζουν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για τη σύνδεση ηχοσυστήματος με υπολογιστή!

Computer Net Solutions - Σύνδεση ηχοσυστήματος σε pc

Η Computer Net Soluitons κάνει τη σύνδεση ηχοσυστήματος με υπολογιστή παιχνίδι!

Βήμα 1

Πριν κάνετε οτιδήποτε θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί τα απαραίτητα καλώδια για να γίνει η σύνδεση. Αυτό που θα χρειαστείτε είναι ένα καλώδιο που από τη μια πλευρά θα έχει δύο βύσματα RCA και από την άλλη ένα αρσενικό βύσμα. Σε περίπτωση που ο υπολογιστής που θέλετε να συνδέσετε με το ηχοσύστημα είναι σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους θα χρειαστεί να πάρετε και μια προέκταση για το καλώδιο ανάλογα με την απόσταση.(δύο θυληκά RCA από τη μία πλευρά και δύο αρσενικά από την άλλη).

 

 

Βήμα 2

Εφόσον έχετε εφοδιαστεί με τα απαραίτητα είστε έτοιμοι να κάνετε τη σύνδεση.

Προσοχή!!! Πριν κάνετε οτιδήποτε θα πρέπει να έχετε κλείσει προηγουμένως τον ήχο από το ηχοσύστημα και τον υπολογιστή σας γιατί αν δεν το κάνετε υπάρχει κίνδυνος να κάψετε τα ηχεία σας. 

Ξεκινώντας λοιπόν τη σύνδεση ηχοσυστήματος με τον υπολογιστή θα πρέπει να τοποθετήσετε την άκρη του καλωδίου με το ένα αρσενικό βύσμα στην υποδοχή για ηχεία που έχει ο υπολογιστής σας. Στη συνέχεια έχοντας συνδέσει και την επέκταση του καλωδίου (αν χρειάζεται) από τις επιλογές υποδοχών RCA που υπάρχουν στο πίσω μέρος του στερεοφωνικού επιλέγετε το  AUX IN ή το TAPE IN (όποιο είναι διαθέσιμο).

Βήμα 3

Ήρθε η ώρα να απολαύσετε τον τέλειο ήχο μέσα από τον υπολογιστή σας!

Επιλέγετε ως πηγή το AUX ή το TAPE ανάλογα με την επιλογή που κάνατε στο προηγούμενο βήμα και δυναμώνοντας σιγά σιγά τον ήχο πρώτα από την κάρτα ήχου του υπολογιστή σας και έπειτα από το στερεοφωνικό έχετε άριστη ποιότητα ήχου εύκολα, γρήγορα και σχεδόν ανέξοδα!

 

Και για οποιοδήποτε πρόβλημα  έχετε με συσκευές ήχου και υπολογιστών μην ξεχνάτε ότι δίπλα σας υπάρχει ένας έμπειρος τεχνικός της Computer Net Solutions για να δώσει άμεσα την καλύτερη λύση!