Σχετικά Με Μας

H Computer Net Solutions δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών από το 2005.
Βασική αρχή της εταιρίας μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων στις πιο προσιτές τιμές.
Προσαρμόζουμε τις παροχές μας στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη και αυτό είναι που μας κάνει να διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό.
Η πολυετής πείρα μας επιτρέπει να προσφέρουμε λύση σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας.
Με παροχές όπως η άμεση τεχνική υποστήριξη στο χώρο σας, οι επισκευές παντός τύπου φορητού υπολογιστή, οι αγορές και πωλήσεις φορητών υπολογιστών, η κατασκευή ιστοσελίδων, η επισκευή και εγκατάσταση δικτύων καθώς και η τεχνική υποστήριξη, καλύπτουμε τις ανάγκες οποιασδήποτε επιχείρησης ή ιδιώτη.

Ακολουθώντας πιστά τις αρχές μας σε θέματα συνέπειας και ποιότητας υπηρεσιών, καταφέραμε να εισάγουμε στο πελατολόγιο μας τις μεγαλύτερες Ελληνικές επιχειρήσεις του χώρου της πληροφορικής, δημιουργώντας μαζί τους ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας εδώ και μια δεκαετία!
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που οι πλέον αναγνωρίσιμες εταιρίες του χώρου μας εμπιστεύονται την επισκευή των πιο απαιτητικών βλαβών που τους παρουσιάζονται.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, ερώτηση, πρόταση για να βελτιωθούμε ή πρόταση συνεργασίας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας και να σας γνωρίσουμε από κοντά και να συζητήσουμε την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε.