Η επιτυχία του franchise απέναντι στην οικονομική κρίση

meca-business-community-talk-is-your-biz-franchise-able

Το franchise ως επιχειρηματικό σχήμα φαίνεται να κερδίζει συνεχώς έδαφος στην αγορά σε σχέση με τις ανεξάρτητες επιχειρήσεις στη χώρα μας και όχι μόνο. Ο λόγος για τον οποίο παρατηρείται το φαινόμενο αυτό είναι το πλήθος των πλεονεκτημάτων που προσφέρει το franchise σε μια αφιλόξενη για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας αγορά λόγω της νομοθεσίας και της υπερβολικής γραφειοκρατίας. Τα πλεονεκτήματα αυτά γίνονται ακόμα πιο εμφανή στην περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε.franchise-success

Συγκεκριμένα επιλέγοντας να ανοίξει κάποιος μια επιχείρηση μέσω franchise ελαχιστοποιεί το ρίσκο καθώς βασίζεται σε μια ήδη πετυχημένη ιδέα επωφελούμενος και από τις ενέργειες προώθησης στην αγορά που γίνονται από το κεντρικό κατάστημα (διαφήμιση, site κλπ), γεγονός το οποίο δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας μια επιχείρησης με σαφώς χαμηλότερο κεφάλαιο. Χρησιμοποιώντας με τον τρόπο αυτό ένα καθιερωμένο και αξιόπιστο όνομα στην αγορά, παράλληλα με τη διαρκή υποστήριξη και καθοδήγηση για κάθε θέμα που αφορά στη λειτουργία του καταστήματος, το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα είναι σημαντικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ένα τέτοιο περιβάλλον λόγω των μαζικών αγορών ο επιχειρηματίας  επωφελείται από τις οικονομίες κλίμακος της αλυσίδας πετυχαίνοντας αγορές σε χαμηλότερες τιμές. Εξίσου σημαντική είναι η συμβολή του franchising στο πρόβλημα των σπουδών-ανεργίας καθώς  όχι μόνο μεταφέρεται μεθοδικά και ολοκληρωμένα η γνώση για την έναρξη και τη λειτουργία μιας επιχειρηματικής ιδέας αλλά εξασφαλίζεται και η διαρκής εκπαίδευση και παροχή τεχνογνωσίας από τον δικαιοπάροχο.

Η Computer Net Solutions ως εταιρία που δραστηριοποιείται στον διαρκώς αναπτυσσόμενο τομέα της τεχνολογίας και της τεχνο-επισκευαστικής υποστήριξης έχει μπει δυναμικά στο χώρο του franchise φιλοδοξώντας να ανοίξει σε κάθε περιοχή ένα κατάστημα www.laptop.com.gr. 

Η επιτυχημένη πορεία της Computer Net Solutions στο χώρο αυτό έγκειται στον τρόπο λειτουργίας της που στηρίζεται στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές πάντα με σεβασμό στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την πείρα, το ήθος και την υπευθυνότητα των συνεργατών μας έχουν εδραιώσει την αξιοπιστία της εταιρίας αυξάνοντας την πελατεία μας.

franchise-page-hero Εαν ενστερνίζεσαι και εσύ αυτή τη φιλοσοφία και έχεις όρεξη για δουλειά       μπορείς να μπεις στην οικογένεια της Computer Net Solutions και να     εξασφαλίσεις την επαγγελματική σου αποκατάσταση αποκτώντας το δικό σου     κατάστημα laptop.com.gr. 

 Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6948 408750.