Απόκτησε σήμερα τη δική σου επιχείρηση laptop.com.gr και μπες κι εσύ στην οικογένεια μας.

Όλοι βλέπουμε καθημερινά ότι λόγω της οικονομικής κρίσης που ζούμε η αντικατάσταση των σταθερών και φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών ή ακόμα και των κινητών τηλεφώνων καθίσταται αδύνατη λόγω του υψηλού κόστους. Συνεπώς όλο και περισσότεροι στρέφονται καθημερινά στη λύση της επισκευής μιας υπάρχουσας συσκευής.

Ταυτόχρονα βλέπουμε ολοένα και περισσότερες “εταιρίες” ερασιτεχνών τεχνικών (Ελλήνων και Αλλοδαπών) οι οποίοι αδυνατούν να επισκευάσουν τις συσκευές προκαλώντας πολλές φορές επιπλέον βλάβες χωρίς να λείπουν και οι περιπτώσεις υπεξαίρεσης hardware από τη συσκευή.

Οι παραπάνω λόγοι καθιστούν τους καλούς, αξιόπιστους και φτηνούς επισκευαστές / τεχνικούς στη νούμερο ένα κερδοφόρα εργασία.
Η πελατεία στις αξιόπιστες εταιρίες, όπως η laptop.com.gr, αυξάνεται συνεχώς, καθώς παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με εγγύηση, ήθος και υπευθυνότητα, χωρίς να χρεώνουμε τους πελάτες εξωφρενικά ποσά.
Στην οικογένεια του laptop.com.gr οι πελάτες είναι πάνω απ’όλα φίλοι και αντιμετωπίζονται από τους τεχνικούς μας ανθρώπινα και φιλικά, σεβόμενοι πάντα τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι.

Αν μοιράζεσαι το όραμα μας για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές και είσαι σύμφωνος με το πνεύμα της εταιρίας μας, τότε έχεις ήδη κάνει το πρώτο βήμα για να γίνεις κι εσύ μέλος της οικογένειας του laptop.com.gr

Για μια σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση απέκτησε τη δική σου επιχείρηση www.laptop.com.gr και απέκτησε ένα μηνιαίο εισόδημα της τάξης των 1.500 – 8.000 € (ποσό βασισμένο σε στοιχεία από την υφιστάμενη επιχείρηση Computer Net Solutions)

Εμείς προσφέρουμε:
Πλήρη Εκπαίδευση στον τομέα επισκευών laptop, κινητών τηλεφώνων (iphone, android) και gadgets
Εκπαίδευση σε θέματα δημοσίων σχέσεων και συμπεριφοράς προς τον πελάτη
Δίκτυο Προμηθευτών με προνομιακές τιμές σε είδη λιανεμπορίου, ανταλλακτικών, refurbished H/Y – laptop – Κινητών
Συνεχή Υποστήριξη
Συνεχείς μετεκπαιδεύσεις & δωρεάν σεμινάρια
πάνω σε νέες τεχνικές & τεχνολογίες
Δυνατότητα πίστωσης 1 μήνα στα είδη λιανεμπορίου και εξοπλισμού
Διαφήμιση στο πολυσυζητημένο www.laptop.com.gr
Την πείρα, τη φήμη και την εμπειρία μας

Ακόμα σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής κάποιου μηχανήματος η Computer Net Solutions παρέχει στο δίκτυο συνεργατών της
επισκευή του μηχανήματος στις κεντρικές εγκαταστάσεις με τιμοκατάλογο συνεργατών (60% έκπτωση στο πραγματικό κόστος επισκευής!)

Ταυτόχρονα οι συνεργάτες μας, ως μέλη του δικτύου επισκευών της laptop.com.gr, αποκτούν πρόσβαση στο πελατολόγιο της
εταιρίας και επωφελούνται από τις υπάρχουσες συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες του χώρου της πληροφορικής. Επίσης οι νέοι
επιχειρηματίες μπορούν να υλοποιήσουν τις δικές τους επιχειρηματικές ιδέες εφόσον αυτές είναι σύμφωνες με τις αρχές και το
πνεύμα της laptop.com.gr.

Με βάση όλα τα παραπάνω οι νέοι ή υφιστάμενοι επαγγελματίες που θα αποφασίσουν να μπουν στην οικογένεια μας εξασφαλίζουν ένα
σίγουρο και άμεσο κέρδος αρκεί να χρησιμοποιήσουν ένα χώρο εμπορικού ενδιαφέροντος και να έχουν διάθεση για δουλειά.

Τα καταστήματα του δικτύου franchise δεν επιβαρύνονται με κάποιο περιοδικό κόστος (μηνιαίο ή ετήσιο).
Η εταιρία laptop.com.gr δεν εισπράτει ποσοστά επί των κερδών των καταστημάτων του δικτύου.

Οικονομικός Προϋπολογισμός συνεργασίας Franchise laptop.com.gr

  • Κόστος συνεργασίας: 5.500 € με Φ.Π.Α.
    Περιλαμβάνει: Σύμβαση συνεργασίας με την εταιρία laptop.com.gr, εταιρική ταυτότητα, διαρκή υποστήριξη, έκπτωση 60% επί των τιμών τιμοκαταλόγου στις υπηρεσίες επισκευών του κεντρικού καταστήματος Κυψέλης, συνεχή διαφήμιση και προβολή στην ιστοσελίδα www.laptop.com.gr και συμμετοχή στις διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρίας σε κάθε ηλεκτρονικό και έντυπο μέσο, τιμές συνεργατών στα μηχανήματα επισκευής και τεχνικό εξοπλισμό καταστήματος & εργαστηρίου, εκπαίδευση υψηλής εξειδίκευσης στον τομέα επισκευής Η/Υ, κινητών, tablet, συσκευών Apple.
  • Κόστος τεχνικού εξοπλισμού (μηχανήματα επισκευή και εργαλεία εργαστηρίου): 1.000 – 2.500 € με Φ.Π.Α.
    Το κόστος εξαρτάται από τις θέσεις εργασίας και το μέγεθος του καταστήματος.

Ειδική προσφορά συνεργασίας!

Από την 1η Νοεμβρίου ισχύει νέα τιμολογιακή πολιτική, η οποία εφαρμόζει επιπλέον εκπτώσεις ανάλογα με την περιοχή που ενδιαφέρεστε να ανοίξετε νέο κατάστημα. Επικοινωνήστε σήμερα για να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές.

Τα καταστήματα που θα ανοίξουν ανά την Ελλάδα θα είναι 1 ή 2 σε κάθε περιοχή (ανάλογα με τη δυναμική της κάθε περιοχής) για λόγους αποφυγής ανταγωνισμού.
Συνεπώς θα τηρηθεί αυστηρά η προτεραιότητα στους ενδιαφερόμενους.

Για να δηλώσετε άμεσα τη συμμετοχή ή το ενδιαφέρον σας, ή για να κλείσετε ένα ενημερωτικό ραντεβού, επικοινωνήστε στο 6948 408750 ώρες 1μμ – 10μμ ή στο τηλέφωνο του κεντρικού καταστήματος 213 042 5003 ώρες 1μμ – 9μμ με τον υπέθυνο του δικτύου franchise κύριο Σαμαρτζή Κωνσταντίνο.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα σχόλια ακριβώς από κάτω και να κάνετε οποιαδήποτε ερώτηση.