Επισκευή Φορητού Υπολογιστή εκτός εγγύησης

Επισκευή Φορητού Υπολογιστή εκτός εγγύησης

Επισκευή Φορητού Υπολογιστή αφού λήξει η εγγύηση

Τώρα ο φορητός υπολογιστής σας αν χαλάσει δεν είναι ακόμα ένα αντικείμενο για την ανακύκλωση…
Στην εταιρία μας μπορείτε να το επισκευάσετε, να το πουλήσετε, ή να το ανταλλάξετε. Ακόμα κι αν είναι σπασμένο ή χαλασμένο θα βρείτε όλα τα ανταλλακτικά που χρειάζεται, όπως οθόνη, inverter, μητρική πλακέτα, μπαταρία, σκληρό δίσκο, οπτικό μέσο (CD-RW – DVD Combo, DVD-RW)
Επίσης ακόμα κι αν ο υπολογιστής είναι παλιός και δεν υπάρχουν ανταλλακτικά στην αλυσίδα laptop.com.gr έχουμε τη λύση!
Η 15ετής πείρα μας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τα εξειδικευμένα εργαλεία και μηχανήματα του εργαστηρίου, μας δίνουν τη δυνατότητα να επισκευάσουμε parts του υπολογιστή ακόμα κι όταν είναι βρεγμένα ή σπασμένα! Και όλα αυτά σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Επικοινωνήστε μαζί μας για Δωρεάν Έλεγχο του Υπολογιστή! Η Επισκευή Φορητού Υπολογιστή ποτέ δεν ήταν τόσο έυκολη!

Δωρεάν Έλεγχος
Η εταιρία μας σας παρέχει τη δυνατότητα να κάνετε δωρεάν έλεγχο στο laptop σας. Ο δωρεάν έλεγχος πραγματοποιείται στο κεντρικό μας εργαστήριο και είναι απαραίτητη η παράδοση και παραλαβή του μηχανήματος από εσάς. Ο δωρεάν έλεγχος δε συνδυάζεται με την υπηρεσία τεχνικού κατ’οίκον ή με την παραλαβή-παράδοση μηχανήματος στο χώρο σας. Μετά την ολοκλήρωση των διαγνωστικών, ο τεχνικός μας επικοινωνεί μαζί σας για τη διάγνωση της βλάβης και για να σας ενημερώσει για το κόστος και το χρόνο της επισκευής, αν αυτή είναι εφικτή.

Επισκευή Φορητού Υπολογιστή
Όλες μας οι επισκευές καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 3 μηνών. Κατά την επισκευή του μηχανήματος είναι πιθανή η επιδιόρθωση του χαλασμένου part ή αντικατάσταση του. Στην περίπτωση που είναι αναγκαία η αντικατάσταση θα ενημερωθείτε από τον τεχνικό μας για τις δυνάτοτητες που σας παρέχονται και περιγράφονται παρακάτω στην ενότητα των ανταλλακτικών.

Ανταλλακτικά Η/Υ
Ανάλογα με τη βλάβη, την παλαιότητα του μηχανήματος και πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης καινούριων ανταλλακτικών αντιπροσωπείας (γνήσια), καινούριων ανταλλακτικών after market (συμβατών), ή μεταχειρισμένων ανταλλακτικών (γνήσια ή συμβατά).

Δεν επισκευάζεται; Το laptop.com.gr έχει τη λύση!

Σε περίπτωση που μετά τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι δεν είναι δυνατή η επισκευή του μηχανήματος, ή απλά δεν επιθυμείτε την επισκευή του μηχανήματος είναι δυνατή η αγορά του από την πλευρά μας. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής με κάποιον ανακατασκευασμένο φορητό υπολογιστή.
Η Computer Net Solutions κάνει την επισκευή laptop εκτός εγγύησης εύκολη και προσιτή…

Αγορές – Ανταλλαγές
Για αγορά ή ανταλλαγή φορητού υπολογιστή είναι απαραίτητη η πρωτότυπη, αρχική απόδειξη αγοράς και το μηχάνημα να είναι αγορασμένο από Ελληνικό κατάστημα στο όνομα του πελάτη.

Δεξιότητες

,

Αναρτήθηκε στις

12 Ιουλίου 2016

Απάντηση