Μετατρέψτε οποιοδήποτε τραγούδι σε ringtone για iphone!

Computer Net Solutions-ringtone για iphone

Ένα από τα μειονεκτήματα του iphone, το οποίο γίνεται ακόμα πιο ενοχλητικό για τους χρήστες που κάνουν τη μετάβαση σ αυτό το λειτουργικό από android είναι η αδυναμία χρήσης οποιουδήποτε ήχου κλήσης. Αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε τους ήδη αποθηκευμένους και κοινούς ήχους του τηλεφώνου δεν υπάρχει λόγος να πληρώσετε για να αγοράσετε κάποιο ήχο κλήσης από το iTunes αφού με λίγες κινήσεις μπορείτε να μετατρέψετε το αγαπημένο σας τραγούδι σε ringtone για iphone! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

Βήμα 1

Ακούστε το αγαπημένο σας τραγούδι και εντοπίστε τα σημεία έναρξης και λήξης του κομματιού προσέχοντας η διάρκεια να μην ξεπερνάει τα 30 δευτερόλεπτα.

Βήμα 2

Ανοίξτε το iTunes και βρείτε στη βιβλιοθήκη το τραγούδι που έχετε επιλέξει να μετατρέψετε. Στη συνέχεια κάνετε δεξί κλικ στο τραγούδι και επιλέγετε το “Get info”. Αφού επιλέξετε από εκεί την καρτέλα “options” θα πρέπει να εισάγετε τους χρόνους έναρξης και λήξης στα αντίστοιχα πεδία και πατάτε “OK”

Βήμα 3

Στο βήμα αυτό κάνετε πάλι δεξί κλικ στο τραγούδι επιλέγοντας αυτήν τη φορά “Create ACC version” και θα δειτε να δημιουργείται ένα αρχεία με το ίδιο όνομα με τη διαφορά ότι θα έχει τη διάρκεια που ορίσατε.

Βήμα 4

Στη συνέχεια κάνετε δεξί κλικ στο νέο αρχείο επιλέγοντας να το ανοίξετε σε windows explorer όπου θα χρειαστεί να το μετονομάσετε αλλάζοντας την κατάληξη m4a σε m4r. Αν δε βλέπετε την κατάληξη στο όνομα του αρχείου επιλέγετε στο παράθυρο πουComputer Net Solutions-ringtone για iphone βρίσκεστε “Προβολή” και στη συνέχεια “Εμφάνιση/Απόκρυψη” όπου θα πρέπει να τσεκάρετε την επιλογή “Επεκτάσεις ονόματος αρχείων”

Βήμα 5

Εισάγετε το αρχείο αυτό στο itunes όπου θα αναγνωριστεί ως ringtone για iphone και στη συνέχεια συγχρονίστε το κινητό σας με το iTunes.

Μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε το νέο ήχο κλήσης σας έτσι απλά και ανέξοδα! Και μην ξεχνάτε ότι οι ειδικοί είναι δίπλα σας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το κινητό σας και όχι μόνο!