Απόκτησε άμεσα την πείρα των πρωτοπόρων στις επισκευές Η/Υ. Βρες άμεσα εργασία και απόκτησε ένα αξιοσέβαστο μηνιαίο εισόδημα.

Η laptop.com.gr μετά από την πολυετή της πορεία στο χώρο της επισκευής φορητών υπολογιστών, προσωπικών Η/Υ, μηχανών γραφείου, gadgets, κινητών τηλεφώνων (iphone, android) προσφέρει τώρα μοναδικές ευκαιρίες  καριέρας πραγματοποιώντας σεμινάρια εκπαίδευσης τεχνικού H/Y.

Με τα σεμινάρια επισκευών της laptop.com.gr μπορείς να αποκτήσεις την τεχνογνωσία, την εμπειρία και να μάθεις τα μυστικά των πιο έμπειρων Ελλήνων τεχνικών εκπαιδευόμενος πάνω σε πραγματικές εργασιακές συνθήκες μέσα στο χώρο της laptop.com.gr.
Παρέχουμε εκπαίδευση στα εξής θέματα:

  • Αναγνώριση και ρόλο smd εξαρτημάτων στην πλακέτα
  • Λύση και Άρμωση όλων των τύπων φορητών υπολογιστών, tablet, κινητών
  • Αντικατάσταση hardware
  • Επισκευή μητρικών πλακετών (motherboards) για laptops, tablets
  • Συγκόληση, αποκόληση και έλεγχος εξαρτημάτων
  • Επισκευή bga κυκλωμάτων (κάρτες γραφικών, chipsets, κλπ)
  • Επισκευή τροφοδοτικών switching
  • Επισκευή τηλεοράσεων
  • Επισκευή gadget

Και πολλές ακόμα απαιτητικές επισκευές που κάνουν τις περισσότερες φορές τους τεχνικούς να σηκώνουν τα χέρια και να έρχονται σε μας για τις επισκευές. Οι τεχνικοί με την ολοκλήρωση του κύκλου σεμιναρίων πέρα από την τεχνική κατάρτιση θα έχουν εκπαιδευτεί και σε θέματα επαγγελματικής συμπεριφοράς και επικοινωνίας με τον πελάτη.

Η εταιρία μας έχει συνεργαστεί και βρίσκεται στη λίστα προμηθευτών, των περισσότερων μεγάλων εταιριών που ασχολούνται με την υποστήριξη και επισκευή φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών και φορητών συσκευών. Είναι πια κοινό μυστικό στο χώρο των επισκευών ποιοι βρίσκονται πίσω από την αποτελεσματική επισκευή των πιο δύσκολων και απαιτητικών βλαβών σε φορητές συσκευές.

Η laptop.com.gr με τα σεμινάρια τεχνικών της, μπορεί να σου εξασφαλίσει μια άμεση προτεραιότητα στην αγορά εργασίας.
Οι καλύτεροι τεχνικοί μπορούν να απορροφηθούν άμεσα από την εταιρία μας ή να προταθούν σε συνεργάτες μας. Η laptop.com.gr με τη δυναμική του laptop.com.gr καθώς και με τη συνεχή επαγγελματική της επέκταση σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας είναι η σίγουρη λύση για κάθε νέο τεχνικό ή ακόμα και έμπειρο επαγγελματία. Ο κύκλος σεμιναρίων απευθύνεται σε όλους τους απόφοιτους τεχνολογικών ιδρυμάτων, πανεπιστημίων, με σχετικά αντικείμενα σπουδών καθώς και σε επαγγελματίες τεχνικούς.

Η εταιρία μας και οι συνεργάτες της μπορούν επίσης να παρέχουν κύκλους σεμιναρίων ή ειδικά προγράμματα σπουδών σε ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και ινστιτούτα επαγγελματικής κατάρτισης.

Προσφέρονται επίσης ειδικά προγράμματα για αρχάριους, χωρίς καμία εμπειρία στο χώρο των υπολογιστών και των επισκευών. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας μπορούν να εγγυηθούν ότι είμαστε σε θέση να εκπαιδεύσουμε ανθρώπους χωρίς προγενέστερη εμπειρία σε ηλεκτρονικές εργασίες και επισκευές.

Κόστος Σεμιναρίων

Πλήρης κύκλος σεμιναρίων διάρκειας 100 – 120 ωρών: 1.200 € + Φ.Π.Α.
Τρόποι πληρωμής: τα χρήματα για το σεμινάριο καταβάλλονται εφάπαξ.

Προσφορές σεμιναρίων

Σε περίπτωση επιλόγης σεμιναρίου σε μελλοντικές ημερομηνίες από τις προκαθορισμένες υπάρχει η δυνατότητα έκπτωσης στην αρχική τιμή με το κόστος να διαμορφώνεται στα 900 € + Φ.Π.Α.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση συνεργασίας με την εταιρίας μας μετά το τέλος των σεμιναρίων το κόστος των σεμιναρίων αφαιρείται από το συνολικό κόστος για την ίδρυση της δικής σας επιχείρησης.

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 6948408750 ώρες 1 μμ – 10 μμ και στο τηλέφωνο του κεντρικού καταστήματος 213-0425003 ώρες 1μμ – 9μμ και να συνομιλήσετε απευθείας με τον υπεύθυνο σεμιναρίων κύριο Σαμαρτζή Κωνσταντίνο.