Η επισκευή laptop ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολη και οικονομική!

Computer Net Solutions

Computer Net Solutions – Οι Ειδικοί στις Επισκευές Φορητών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

H Computer Net Solutions είναι μια εταιρία αποτελούμενη από νέους ανθρώπους και δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών. Έκανε τα πρώτα της βήματα στα τέλη της δεκαετίας του 90′ καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών γύρω από τον χώρο του personal computing για να αποκτήσει το δικό της εργαστήριο το 2005 και να φτάσει στη σημερινή της μορφή. Την τελευταία δεκαετία η εταιρία έχει εστιάσει στην επισκευή laptop αποκτώντας εξαιρετική τεχνογνωσία και εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα.

Αποτέλεσμα της εξειδίκευσης αυτής είναι και η παροχή σεμιναρίων και η δημιουργία ενός κύκλου εκπαίδευσης με θέμα την αντικατάσταση ολοκληρωμένων κυκλωμάτων και επισκευή laptop. Ταυτόχρονα η Computer Net Solutions συνεργάζεται με μερικές από τις πιο γνωστές εταιρίες του χώρου παρέχοντας υπηρεσίες επισκευαστικού κέντρου.

Βασική αρχή της εταιρίας μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων στις πιο προσιτές τιμές.

Προσαρμόζουμε τις παροχές μας στις επιθυμίες του κάθε πελάτη και αυτό είναι που μας κάνει να διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό. Συμβουλέυουμε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά και του προτείνουμε τις λύσεις που είναι πιο κοντά στις πραγματικές του ανάγκες!

Η 15ετής πείρα μας επιτρέπει να προσφέρουμε λύση σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας.

Με παροχές όπως η άμεση τεχνική υποστήριξη στο χώρο σας, οι επισκευές παντός τύπου φορητού υπολογιστή, οι αγορές και πωλήσεις φορητών υπολογιστών, η κατασκευή ιστοσελίδων, η επισκευή και εγκατάσταση δικτύων καθώς και η τεχνική υποστήριξη, καλύπτουμε τις ανάγκες οποιασδήποτε επιχείρησης ή ιδιώτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί είτε μέσα από αυτή τη σελίδα (χρησιμοποιώντας τα σχόλια που βρίσκονται σε όλες τις σελίδες ή άρθρα) είτε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι έμπειροι άνθρωποι της εταιρίας μας θα χαρούν πολύ να σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας μιλήσετε…